Situaţie fără precedent la Insula Iubirii. Concurent, la pământ: Am luat decizia să plecăm! Știam în ce mă bag...

Cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat aseară, la Antena 1, a demonstrat, o dată în plus, că emisiunea îşi merită pe deplin titulatura de cel mai dur test de cuplu. După doar 5 zile petrecute departe de partenera lui, Bogdan, iubitul Celiei, a primit aseară o şansă unică, pe care Insula o poate oferi doar unuia dintre participanţi, de-a lungul sezonului. 

"Dacă ajungi la limita puterii, a neputinţei, atunci Insula îţi poate oferi o şansă – să participi la o ceremonie a focului cu totul şi cu totul specială, doar tu şi cu Celia!”, i-a spus Radu lui Bogdan, pe care l-a pus să ia rapid o decizie: ”Trebuie să ştii că acceptul tău, de a fi prezent acolo cu ea vine la pachet cu o decizie greu de luat. Dacă tu accepţi această provocare, noi va trebui să o întrebăm şi pe Celia, dar răspunsul îl vom afla doar la ceremonia focului. dacă ea vine, veţi pleca amândoi, împreună sau separat. Dacă răspunsul ei e negativ, va trebui să rămâneţi amândoi, pe insule separate, până la final!”. 

"Eu am luat decizia să plecăm!"

Deşi au declarat că gelozia ei a fost cea care i-a adus la casting, testul Insulei s-a dovedit încă de la început mai dur pentru Bogdan. Dacă Celia s-a bucurat la maximum de atmosferă şi s-a distrat fără bariere, Bogdan nu a mai putut suporta despărţirea de persoana iubită: ”Eu am luat decizia să plecăm! O iubesc! Ştiam în ce mă bag, venind aici, dar e mai greu decât mi-am imaginat!”, a declarat acesta, completând: ”Vreau să îi ofer ocazia să mă vadă din nou, dacă nu mai poate să ducă acest test!”. Ceremonia focului însă a adus în faţa telespectatorilor un Bogdan resemnat: ”Se pare că a decis să nu vină!”. Ce decizie a luat Celia şi cum va reacţiona Bogdan când o va afla, telespectatorii vor afla săptămâna viitoare, în cele mai noi episoade Insula Iubirii, luni şi marţi, de la 20:30, la Antena 1. 

Tot aseară, telespectatorii au fost martorii primei căderi în ispită. Date-urile individuale i-au scos din resorturile în care aceştia locuiesc vreme de 21 de zile pe Lavinia, iubita lui Rey, şi Bogdan, care s-au bucurat de o lecţie de muay thay şi o cină romantică pe plajă, dar şi pe Rey, în compania Edei. Dacă Lavinia a declarat imediat după întâlnire că tot timpul gândul ei a fost la partenerul ei, Rey, acesta nu a pierdut vremea şi la finalul date-ului, când s-a asigurat că nicio cameră nu îi vede, a sărutat-o pe Eda.

Mai mult, şi la întoarcerea în resort, cei doi nu s-au mai ascuns şi s-au comportat ca un cuplu, astfel că, după patru ani presăraţi cu despărţiri, trădări şi împăcări, cereri în căsătorie şi refuzuri, Rey a ales tentaţia, în detrimentul relaţiei. Ce reacţie va avea Lavinia, mai ales că ultimul bonfire a determinat-o să declare faptul că simte că după fiecare despărţire de Rey ea este doar roata de rezervă, telespectatorii vor afla săptămâna viitoare, în cele mai noi episoade Insula Iubirii, luni şi marţi, de la 20:30, la Antena 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel