Situație limită în Arad. ”Boală cronică a administrației Falcă”

Deputatul PSD Adrian Todor atrage atenția că este a doua oară în ultimele șase luni când Primăria, condusă de Gheorghe Falcă, arată că nu este capabilă să gestioneze problema gunoiului din oraș. 

”Apreciez că avem de a face cu o boală cronică a administraţiei Falcă, boală numită incompetenţă. Nu există lună să nu apară câte o problemă pentru care se caută soluţii în ceasul al 12-lea, ceea ce arată haosul din administraţia locală”, a declarat joi, Adrian Todor. 

Parlamentarul PSD a atras atenția că CET-ul a fost salvat de la faliment, de nenumărate ori la limită, în ultimii doi ani. La sfârșitul lui 2016, consilierii locali PSD au intervenit pentru a găsi o soluție legală pentru depășirea crizei. 

”Acum avem de a face cu o nouă situaţie limită, Primăria Arad începând abia în aceste zile demersurile pentru licitaţia privind salubrizarea stradală, după ce contractul a expirat, astfel că, în acest moment, nimeni nu mai goleşte coşurile de pe străzi, nu se mai mătură şi aşa mai departe. (...) ”, a mai susţinut Adrian Todor. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel