Situația de la prezidențiale se repetă. Scandal Orban-Firea

Candidatul PNL la Capitală, Ludovic Orban, repetă scenariul de la prezidențiale. El ia în calcul să refuze participarea la o dezbatere cu Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Municipiului București.

"Să ne aducem aminte împreună cum au aruncat găini vii și moarte în curtea PNL. Și-a cerut cineva scuze pentru asta? Nu. L-au calomniat pe principalul candidat acuzându-l, pe nedrept, pentru trafic de copii. Și-a cerut cineva scuze pentru asta? Nu. Iau în calcul măsura extremă de a nu participa la nicio dezbatere cu candidatul PSD până nu-și cere scuze", a afirmat Ludovic Orban, potrivit imaginilor difuzate în emisiunea "Ediția de weekend", realizată de Mihaela Bîrzilă.

Candidata PSD, Gabriela Firea, a intervenit telefonic în emisiunea de la Antena 3 și a declarat că "în primul rând, am constatat cu amuzament că bărbăția omului politic l-a ținut până a intrat în competiție cu o femeie, pentru că până acum era foarte curajos să intre în dezbatere cu oricine. Nu am înțeles în ce fel vor ajuta declarațiile sale politicianiste pe bucureșteni, care nu așteaptă declarații de politician și show-uri create de dl Orban. (...) Eu, personal, mi-am cerut de nenumărate ori scuze, chiar și recent la mai multe interviuri (n.r. inclusiv la interviul acordat pentru dcnews.ro). Dl Orban fuge de o dezbatere cu mine pentru că sunt un om pragmatic, am un program pentru București pe care urmează să-l prezint".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel