Site-ul PSD a fost spart

Scutaru Cristina / 23 iul 2018 / 17:01 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Site-ul PSD.ro a fost spart.

Pe orice dădeați click, erați redirecționați către http://www.m_ie.psd.ro/oameni, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos. Eroarea a fost soluționată după câteva minute.

(w670)

Incident și cu USR

În acest context, amintim că site-ul "m..epsd.com", cu literele complete, ducea către site-ul farapenali.usr.ro.

Șeful Uniunii Salvați România, Dan Barna, a declarat pentru DCNews că site-ul M..epsd.com nu este al USR și nu are legătură cu site-ul #farapenali, platformă la care conduce link-ul. Mai mult, susține că a transmis deja un mesaj clar membrilor de partid pe acestă temă.

"E pur și simplu o direcționare făcută peste voința cuiva"

"Site-ul a devenit viral acum în contextul ăsta, dar am înțeles că a fost rezervat înainte să ne înființăm noi ca partid. Site-ul respectiv nu are nicio legătură cu USR, nu există nicun contract sau acord pentru direcționarea acelui link, acelui site, către campania inițiativei cetățenești #farapenali, inițiativă pe care USR o susține. E pur și simplu o direcționare făcută peste voința cuiva din comitetul de inițiativă. Am transmis membrilor USR și filialelor să nu promoveze sau să distribuie acest site pentru că nu este reprezentativ pentru poziția USR în societatea din România”.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22