Site-ul prevenirii, lansat de guvern

 Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Anteprenoriat a lansat site-ul prevenirii, unde pot fi găsite toate informațiile referitoare la contravențiile de care putem fi iertați la prima abatere de către organe de control precum ANAF, Inspecția Muncii sau Protecția Consumatorului.

Guvernul a venit în întâmpinarea firmelor și poersoanele fizice cu platforma http://prevenire.gov.ro unde sunt oferite toate datele referitoare la contravențiile care, cu ajutorul Legii prevenirii, se pot stransforma în simple avertismente la constatarea primei abateri. "Prevenire.gov.ro este un portal gestionat de MMACA, dedicat informării publice, care cuprinde drepturile și obligațiile persoanelor supuse activităților de control, precum și atribuțiile autorităților care constată contravențiile și aplică sancțiunile" se specifică pe noua platformă. 

Legea prevenirii a necesitat 38 de întâlniri cu mediul de afaceri

 Pe noul site al MMACA a fost publicat și modul în care s-a ajuns la actuala formă a Legii Prevenirii. "A beneficiat (n.r. legea prevenirii) de una dintre cele mai extinse campanii de consultare cu mediul de afaceri; peste 38 de întâlniri cu mediul de afaceri, domeniile de aplicare fiind extinse pe parcursul acestor consultări, existând discuții și dezbateri pe parcursul a mai bine de trei luni", se arată pe site.

[citeste si]

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel