Site-ul prevenirii, lansat de guvern

Vlad Manolache / 30 apr 2018 / 08:39 Salveaza PDF Comentarii

 Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Anteprenoriat a lansat site-ul prevenirii, unde pot fi găsite toate informațiile referitoare la contravențiile de care putem fi iertați la prima abatere de către organe de control precum ANAF, Inspecția Muncii sau Protecția Consumatorului.

Guvernul a venit în întâmpinarea firmelor și poersoanele fizice cu platforma http://prevenire.gov.ro unde sunt oferite toate datele referitoare la contravențiile care, cu ajutorul Legii prevenirii, se pot stransforma în simple avertismente la constatarea primei abateri. "Prevenire.gov.ro este un portal gestionat de MMACA, dedicat informării publice, care cuprinde drepturile și obligațiile persoanelor supuse activităților de control, precum și atribuțiile autorităților care constată contravențiile și aplică sancțiunile" se specifică pe noua platformă. 

Legea prevenirii a necesitat 38 de întâlniri cu mediul de afaceri

 Pe noul site al MMACA a fost publicat și modul în care s-a ajuns la actuala formă a Legii Prevenirii. "A beneficiat (n.r. legea prevenirii) de una dintre cele mai extinse campanii de consultare cu mediul de afaceri; peste 38 de întâlniri cu mediul de afaceri, domeniile de aplicare fiind extinse pe parcursul acestor consultări, existând discuții și dezbateri pe parcursul a mai bine de trei luni", se arată pe site.

[citeste si]

  

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27