SIRIA. Traian Băsescu, mesaj tranșant

Radu Cristescu, out din ședința PMP
Radu Cristescu, out din ședința PMP

Fostul președinte Traian Băsescu susține că Rusia nu va interveni major în Siria, întrucât nu vrea un conflict deschis cu SUA.

Traian Băsescu este de părere că Rusia nu va avea o intervenție majoră în conflictul din Siria. Băsescu: ”Ce vor face rușii? Nimic. Vor da al 187-lea avertisment că va fi nenorocire. Federația Rusă nu dorește un conflict deschis cu Statele Unite le Americii”, a declarat telefonic,la România TV, fostul președinte al României.

[citeste si]

Nu va fi al treilea război mondial

Băsescu s-a arătat convins că nu va izbucni un al treilea război mondial din conflictul din Siria. ”Atacul a fost executat cu mare grijă. Nici un soldat rus nu a fost zgâriat. Nici o bază a armatei ruse nu a fost atinsă”, a spus acesta.

Chestionat asupra posibilității izbucnirii celui de-al treilea război mondial, Băsescu a fost categoric: ”Nu va fi nici un război mondial. Atacul cu rachete a fost o demonstrație tehnică de acuratețe. Au atacat trei state care sunt puteri nucleare. Este răspunsul SUA și al aliaților săi la atacurile cu arme chimice, fără aprobarea Consiliului de Securitate”, aprecizat Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel