Singura fotografie cu Iohannis cu mască de la Summit-ul UE, în ziua patru. Ce s-a întâmplat în celelalte trei zile

Președintele Klaus Iohannis a fost la Summit-ul UE de la Bruxelles. Imaginile de la Consiliul European au stârnit controverse pentru că președintele a fost surprins că nu purta masca în spațiu închis, asemeni celorlalți lideri europeni. 

Imaginile ajunse în presa românească sunt din a patra zi de negocieri. Președintele Klaus Iohannis, din 450 de poze din a patra zi, apare în fix 5. Din cele cinci, doar într-o singură poză poartă mască, într-o conversație cu doi lideri, unul irlandez, altul sloven. 

2. -imagine fara descriere- (klaus-iohannis-masca_42665600.jpg)

În a treia zi a Summit-ului, masca a lipsit aproape în totalitate liderilor. Din această zi sunt și foarte puține imagini, doar de la întâlniri restrânse, unde s-a păstrat o distanțare. Sunt doar patru imagini din spațiul deschis cu președintele Klaus Iohannis și nu poartă mască, fiind pe o terasă. Mai sunt două imagini de la sosire în care, de asemenea, nu poartă mască. 

În a doua zi a Summit-ului, nu sunt imagini cu președintele Klaus Iohannis.

În prima zi a Summit-ului, toți liderii prezenți la Consiliul European Special au purtat masca, mai puțin când erau la masa negocierilor, unde există distanțare. Sunt mai multe imagini în această zi cu președintele, în jur de 10, în care, în toate, președintele Klaus Iohannis poartă mască. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel