Singles Day 2017 bate BLACK FRIDAY. Comenzi RECORD datorită reducerilor

Singles Day 2017. Mulți credem că Black Friday este cea mai mare sărbătoare a reducerilor și, implicit, a cumpărăturilor. În realitate, dacă ne luăm după cifre, Singles Day este un eveniment care sparge orice record în materie de bani scoși din buzunar. 

Singles Day 2017. Singles Day este o sărbătoare chineză ce are loc în fiecare an pe 11 noiembrie și este dedicată celibatarilor.

Singles Day 2017. Fenomenul Singles Day a luat naștere în anii '90, la inițiativa unor studenți chinezi care erau plictisiți de Valentine's Day. Și atunci s-au gândit să celebreze celibatul. Odată cu trecerea anilor, Singles Day a devenit un eveniment comercial care aduce o groază de reduceri. 

Singles Day 2017. În fiecare an, pe 11 noiembrie, oamenii mai au parte de încă o sărbătoare a prețurilor mici. De ce această dată? Pentru că are o particularitate aparte pe care o adoră celibatarii, adică cifra 1 (11/11).

Singles Day 2017. Ziua de 11 noiembrie a devenit oficial ziua cu cele mai multe vânzări din an la nivel global, depășind ușor celebrele Black Friday sau Cyber Monday. Alibaba este magazinul online care a transformat Singles Day într-un adevărat fenomen.

Singles Day 2017. Pentru a înțelege proporția evenimentului, vă spunem că Alibaba a vândut de 9 miliarde de dolari într-o singură zi. În schimb, de Black Friday și Cyber Monday, magazinele din SUA au vândut de circa 3,6 miliarde de dolari.

[citeste si]

Singles Day 2017. În 2015, directorul general al Alibaba, Daniel Zhang, spunea că întotdeauna, pe 11 noiembrie, infrastructura Alibaba este pusă la încercare. În 2014, a procesat un număr de 80.000 de comenzi pe secundă în perioada de vârf.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel