Sinaia - Telegondolă până la Cota 2000

Turiștii veniți  la Sinaia, de la sfârșitul acetui an, nu vor mai sta cu orele la coadă la telecabină pentru a urca la Cota 2000. Primăria Sinaia, printr-un proiect nou, va oferi turiștilor cel mai modern sistem integrat de transport pe cablu de pe Valea Prahovei. 

Primăria Sinaia va derula în acest an investitii de 34 de milioane de euro în infrastructură pentru a completa lista serviciilor publice de calitate pe care statiunea le oferă turiștilor. Banii provin în mare parte din fonduri europene cât și din credite bancare. Pentru crearea unei imagini publice cât mai bune, Transport Urban Sinaia, compania care administrează domeniul schiabil, transportul public, parcările și bazele sportive ale orașului, începe anul cu o nouă identitate de brand pentru serviciile sale, a precizat primarul stațiunii, Vlad Oprea.

Rebranding-ul semnat de agenția Brandtailors vine în completarea schimbărilor majore de strategie și viziune ale companiei din ultimii patru ani. Campania de comunicare în valoare de 20.000 de euro are ca scop promovarea stațiunii drept cea mai bună destinație de schi din România. Principala noutate rezultată în urma procesului de rebranding constă în adoptarea unor noi identități pentru cele șase servicii publice aflate în portofoliul organizației. Mai mult, au fost create și o serie de sloganuri și simboluri cheie care oferă emoție și dinamism identității vizuale.

Citește și: Trenurile Zăpezii revin de la 1 ianuarie

Anul acesta Transport Urban Sinaia va începe construirea unei noi telegondole între Cota 1400 și Cota 2000. Proiectul reprezintă cea mai importantă investiție din istoria companiei, iar pentru finanțarea acesteia, compania a obținut un credit în valoare de 34 de milioane de lei. În aceste condiții, din sezonul următor de schi, turiștii vor beneficia de cel mai modern sistem integrat de transport pe cablu de pe Valea Prahovei.  

Domeniul schiabil  se va extinde de la 25 de kilometri în prezent, la circa  50 de kilometri în perioada următoare, în Sinaia venind  anual în perioada decembrie-mai, circa 150.000 de turiști, dintre care 30% sunt străini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel