Grindeanu, invitat să revină în PSD. Simonis, detalii de culise: A fost emoționat

Mihai Ciobanu / 26 dec 2019 / 23:04 Salveaza PDF Comentarii

Alfred Simonis a declarat că Sorin Grindeanu a participat joi la o ședință extinsă a organizației și că filiala i-a adresat invitația de a se reîntoarce în partid. 

„L-am invitat (pe Sorin Grindeanu - n.r.) la ședința de final de an a PSD Timiș. În prima parte am avut niște măsuri organizatorice. Am numit un președinte executiv și un secretar executiv. Iar în a doua parte am avut o ședință de CEx lărgită cu biroul de la Tineret, de la doamne și de la pensionari, ședință la care a participat și domnul Grindeanu. Ne-a făcut plăcere. A fost emoționat. A fost binevenit. Organizația i-a făcut invitația de a se reînscrie în partid când dorește și de a candida la Congresul din februarie al partidului, pentru că au considerat colegii mei că este nevoie de oameni de talia lui Sorin Grindeanu în conducerea națională a partidului”, a afirmat Alfred Simonis, joi, pentru Mediafax, întrebat despre cum a decurs reuniunea la PSD Timiș la care a participat și Sorin Grindeanu.

 

Ce răspuns a dat Grindeanu

 

Întrebat ce răspuns a oferit Sorin Grideanu la invitația lansată de PSD Timiș, Alfred Simonis a explicat că fostul premier nu a spus nimic tranșant, însă organizația l-ar susține pentru orice funcție ar dori să candideze.

„Nu a spus nimic, nici că vrea, nici că nu vrea. A fost bucuros de primirea pe care i-am făcut-o. Nu a zis nimic tranșant, nici că da, nici că nu. Noi i-am făcut oferta de a îl susține, indiferent pentru ce candidează. PSD Timiș îl va susține. Rămâne ca dumnealui să evalueze șansele, să își facă niște calcule și să ia cea mai bună decizie pentru dânsul”, a conchis Simonis. În anul 2017, fostul premier Sorin Grideanu a fost exclus din PSD. Acesta conducea organizația social-democrată din Timiș.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27