Simona Podgoreanu, Director Resurse Umane la KPMG

Simona Podgoreanu se alătură echipei KPMG în România ca Director de Resurse Umane, începând cu luna noiembrie 2019.

Are peste 20 de ani experiență în resurse umane și timp de 13 ani a ocupat poziția de Director de Resurse Umane în cadrul companiei Agricover. În ultimii 16 ani, a îmbinat experiența profesională cu activitatea de profesor asociat în programele ASSEBUS Executive MBA și ExecEdu. Totodată, este un om autodidact și un profesionist preocupat de dezvoltarea continuă în domeniul resurselor umane și al dezvoltării organizaționale, obținând certificări de la cele mai prestigioase instituții din lume - Harvard, IESE Barcelona, HEC Montreal etc.

Simona Podgoreanu a coordonat numeroase proiecte de transformare organizațională, eficientizare a proceselor de resurse umane și are o experiență amplă în poziționarea funcției de resurse umane ca partener strategic, în dezvoltarea performanței și în crearea de proiecte inter-departamentale care să pună în valoare atât contribuțiile individuale ale angajaților, cât și cele de echipă. De asemenea, are experiență în antrenarea organizațiilor pentru o nouă eră a muncii care să integreze tehnologia și să dezvolte abilități relevante pentru viitor. În KPMG, principala prioritate a Simonei va fi de consolidare a unei culturi bazate pe inovatie, performanță, feedback și dezvoltare continuă, pentru a oferi angajaților o experiență de lucru valoroasă.

Declarații

„Sunt onorată să mă alătur KPMG în România și să contribui implicit alături de această echipă extraordinară la dezvoltarea companiilor din Romania. Ca Director de Resurse Umane în KPMG am tot ce îmi pot dori pentru a reuși în mandatul meu – o companie de succes, o echipă puternică și o susținere totală a echipei manageriale în a dezvolta competențele de care echipa noastră va avea nevoie în viitor și atât de necesare pentru crearea unui avantaj competitiv, pentru diferențierea noastră în fața clienților, astfel încât KPMG în România să fie prima referință în consultanță", a afirmat Simona Podgoreanu, HR Director, KPMG în România.

„Succesul în a Patra Revoluție Industrială necesită o gândire unică, transformațională, de creare a valorii prin schimbare, prin integrarea Inteligenței Artificiale cu echipa umană și prin dezvoltarea unui mediu care încurajează inovația și creativitatea ca monedă de schimb pentru strategia noastră de viitor. Simona are spiritul antreprenorial și pasiunea care pot deschide acest drum echipei noastre extraordinare", afirmă Ramona Jurubiță, Country Managing Partner, KPMG în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel