Simona Marinescu, de la PSD Lugoj, a murit. Social-democrata a făcut infarct

Simona Marinescu, vicepreşedintele Organizaţiei de femei a PSD Timiş, a murit, astăzi, la Mamaia, unde se afla pentru ședința PSD. Decesul acesteia a surventi în urma unui infarct.

Vicepreşedintele Organizaţiei de femei a PSD Timiş, Simona Marinescu, a decedat sâmbătă, pe litoral, în urma unui infarct. Social-democrata se afla la coafor când i s-a făcut rău. O ambulanţă a fost chemată la faţa locului, însă medicii nu au mai putut s-o salveze, scrie observator.ro.

Ce spunea Simona Marinescu, înainte de ședința CExN

 „Sunt mândră să fac parte dintr-o echipă în care colegialitatea, implicarea, loialitatea și respectul sunt pe primul loc, iar recunoștința și rezultatele obținute sunt pe măsura muncii noastre. Această școală politică ne-a oferit un imbold să ne mobilizăm așa cum putem noi mai bine în campaniile electorale care urmează, pentru că disponibilitatea femeilor social-democrate pentru oameni este imensă, iar aceasta este o resursă extraordinar de importantă a PSD Timiș", a declarat șefa delegației de Timiș înainte de ședință, notează lugojexpres.ro.

Viorica Dăncilă, anunț trist, după CExN

Viorica Dăncilă a anunțat tragicul eveniment, în timpul conferinței de presă de dupa ședința CExN a PSD.

 "E vorba de decesul colegei noastre, vicepreşedinte al Organizaţiei social-democrate de la Timiş, care a decedat în urma unui infarct. Colega noastră era pe litoral împreună cu familia, din data de 15 august. A participat la Şcoala de vară (a OFSD - n.r.), iar în această dimineaţă, aflându-se într-o vizită privată, i s-a făcut rău şi a mai fi putut fi salvată. Acest eveniment ne-a marcat pe toţi. Condoleanţe familiei", a declarat preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Simona Marinescu era membră a organizaţiei din Lugoj a PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel