Simona Helep, fotografie senzațională la finalul partidei cu Alexandra Dulgheru

Simona Halep, locul 2 WTA, a oferit, vineri, la finalul meciului disputat la Roma împotriva compatrioatei sale Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, o imagine de senzație care deja face înconjurul lumii.

Tenismena româncă Simona Halep s-a calificat ieri în semifinalele turneului turneului de categorie Premier 5 de la Roma, după ce a învins-o cu 6-1, 6-0 pe Alexandra Dulgheru, în doar 56 de minute.

După victoria repurtată, Simona a fost aşteptată de românii din tribune, dar şi de alţi iubitori ai tenisului pentru autografe.

Unul dintre aceştia nu venise pregătit cu un suvenir pe care să păstreze mult râvnita semnătură, aşa că i-a venit o idee inedită: să îşi folosească chelia pentru a păstra o amintire de la marea noastră campioană, relatează prosport.ro.

Cu zâmbetul pe buze, Halep a acceptat fără reţineri propunerea şi a oferit una dintre cele mai amuzante imagini văzute în această săptămână la Roma. Fotografia în cauză deja face senzaţie pe reţelele de socializare, transformându-se într-un adevărat viral pretutindeni în lume.

Pentru calificarea în finala turneului de categorie premier 5, Simona Halep va juca, sâmbătă, de la ora 13:00, pe Terenul Central din capitala Italiei, împotriva ibericei de pe locul 10 WTA, Carla Suarez-Navarro. 

SIMONA HALEP - CARLA SUAREZ-NAVARRO LIVE TEXT, în SEMIFINALE la ROMA, SÂMBĂTĂ, de la ORA 13:00

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel