SIMONA HALEP-WIM FISSETTE. Reacția lui Wim Fissette, după ce Simona Halep a renunțat la colaborarea cu el

Wim Fissette, tehnicianul belgian care a antrenat-o pe Simona Halep în 2014, a oferit, joi seară, pe Twitter, o primă reacție, după ce sportiva din România a anunțat că a renunțat la colaborarea între ei. 

"Confirm că nu o voi mai antrena pe Simona în 2015. Sunt foarte fericit cu ceea ce s-a întâmplat anul acesta, rămân cu multe amintiri grozave atât din teren, cât și din afara lui", a fost primul mesaj postat de Wim Fissette pe Twitter, după ce Simona Halep a anunțat că nu va mai colabora cu antrenorul belgina în 2015.

Ulterior, Wim Fissette a revenit cu un al doilea mesaj, de această dată dedicat special româncei de pe locul 3 WTA.  

"Sunt foarte mândru de rezultatele obținute împreună în acest an, mai ales de finala de la Roland Garros. Acum e timpul pentru o nouă provocare. Îi urez numai bine Simonei", a scris belgianul.

Simona Halep, anunț șoc. Cu cine vrea să se căsătorească

Alături de Wim Fissette, Simona Halep a cunoscut cele mai mari succese ale carierei sale sportive, reușind să câștige două trofee (Doha și București) și să ajungă în finalele de la de la Roland Garros și Turneul Campioanelor, da și în semifinale la WimbledonSimona Halep a anuntat joi ca nu va mai colabora cu Wim Fissette in 2015.

Simona Halep a anunțat, joi, că a renunțat la antrenorul Wim Fissette, cu care începuse colaborarea la începutul lunii februarie 2014. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel