SIMONA HALEP vrea să joace la CINCINNATI 2015. Ce probleme a avut în finala cu Belina Bencic

SIMONA HALEP - CINCINNATI 2015. Românca Simona Halep a anunțat, după finala pierdută de la Toronto, că vrea să joace la turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati, care începe astăzi. Numărul 3 WTA a precizat că are câteva zile la dispoziţie să se recupereze, în condițiile în care este calificată direct în turul secund.

SIMONA HALEP - CINCINNATI 2015. "Trebuie să mă recuperez în câteva zile. Vreau să joc la Cincinnati, mai ales că voi intra direct în turul doi şi voi avea mai mult timp pentru recuperare. Dar vom vedea. Apoi voi merge la New Haven şi abia apoi va veni US Open. În acest moment nu schimb nimic din programul meu, dar vom vedea în zilele următoare", a declarat Simona Halep pentru site-ul oficial al WTA, conform digisport.ro.

Vezi și: Simona Halep a abandonat meciul în setul trei. Răsturnare de situație la Toronto

SIMONA HALEP - CINCINNATI 2015. Românca a explicat că a simţit dureri musculare şi a avut crampe stomacale la finala cu Belinda Bencic: "În primul set am avut dureri musculare, iar apoi am avut probleme la genunchi. În setul doi am avut crampe stomacale şi ameţeli. În situaţia dată, faptul că am câştigat al doilea set este un lucru pozitiv. Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, nu am fost în meci şi totuşi am câştigat al doilea set".

SIMONA HALEP - CINCINNATI 2015. Simona Halep consideră că a abandonat prea târziu în finala de la Toronto, dar a făcut asta pentru că nu a vrut să-şi dezamăgească fanii.

SIMONA HALEP - CINCINNATI 2015. "Bencic este o mare jucătoare şi îmi pare rău că nu am putut încheia finala. Nu sunt dezamăgită că am pierdut, sunt dezamăgită că nu am putut juca până la sfârşit. Nu sunt obişnuită să renunţ, dar astăzi a fost prea mult. Nu a fost vorba de vreo accidentare, a fost vorba de corpul meu. Cred că am decis cam târziu să abandonez. Nu ştiu de ce am continuat să joc, poate pentru fani. Ei m-au încurajat mereu, m-au împins de la spate să continui în această finală", a mai spu Simona Halep.

Citește și: Vești proaste pentru fanii tenisului din România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel