SIMONA HALEP vrea o casă. Mesajul pe Facebook după turneul din Dubai

SIMONA HALEP  le-a a dezvăluit jurnaliștilor ce dorește să-și cumpere când va reveni în țară,   dar nu va rata o scurtă repriză de "shopping" într-un mall din Emirate, informează site-ul oficial al WTA.

Premiul pentru cel de-al zecele trofeu din carieră, câștigat în  Dubai, este de 456.000 de dolari, iar Halep a fost întrebată ce-şi va oferi după această victorie. "Bună întrebare. Am multe lucruri în minte, dar nu ştiu ce o să aleg. Sigur voi merge un pic la mall pentru a-mi cumpăra ceva, dar nu foarte mare. Când voi ajunge acasă, mă voi uita, cred, după o casă", a răspuns jucătoarea de 23 de ani.

Halep a postat şi un mesaj pe Facebook, în care mulţumeşte echipei de recuperare fizică de la Football Medicine, care lucrează şi cu gruparea Al Ahli Dubai.

Citește și: Simona Halep, performanță colosală! Le-a depășit pe Serna Williams și Maria Sharapova

"Sunt foarte bucuroasă că am câştigat acest turneu, mai ales că este al zecelea titlu. Sper să câştig cât mai multe! Am avut parte de un public deosebit şi vreau să le mulţumesc tuturor pentru susţinere! Vreau să mulţumesc foarte mult şi echipei Football Medicine, lui Pedro, Paulo şi Ruben, pentru tot sprijinul şi ajutorul acordat săptămâna aceasta şi pentru că au avut grijă să fiu aptă să pot duce la bun sfârşit acest turneu", a scris Halep pe contul ei de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel