SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA, la BRISBANE. Meci greu pentru româncă

Simona Halep - Victoria Azarenka. Simona Halep o întâlnește pe Victoria Azarenka la Brisbane, în optimile de finală ale turneului.

Simona Halep - Victoria Azarenka. Sportiva noastră se așteaptă la un meci greu, dar speră că va obține un rezultat bun.

Simona Halep - Victoria Azarenka. "Foarte greu. Abia aştept să încep anul. Sunt emoţionată. Ştiu că nu este uşor, deoarece primul meci al anului este întotdeauna dificil, atât din punct de vedere psihic, cât şi fizic. Cred că va fi un meci frumos. Va fi greu, o mare provocare pentru mine. Am jucat împotriva ei la Australian Open, aşa că abia aştept să o întâlnesc din nou pentru a vedea cât de bine pot evolua în primul meci al anului", a declarat Halep, potrivit site-ului oficial al WTA.

Simona Halep - Victoria Azarenka. Azarenka a învins-o pe sportiva rusă Elena Vesnina, locul 115 WTA, venită din calificări, luni, în primul tur la Brisbane, turneu dotat cu premii de un milion de dolari, urmând ca în runda următoare să joace cu principala favorită, Simona Halep, sportivă care a stat în manşa inaugurală.

Simona Halep - Victoria Azarenka. Simona Halep și Victoria Azarenka s-au mai întâlnit de trei ori până acum. Belarusa a câștigat primele două întâlniri, în timp ce Simona Halep s-a impus în fața Victoriei Azarenka, în 2015, în sferturi la US Open.

Simona Halep - Victoria Azarenka. Cel mai probabil, meciul Simona Halep - Victoria Azarenka se va juca miercuri, la o oră ce urmează a fi anunţată de organizatori. Meciul Simona Halep - Victoria Azarenka va fi transmis în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel