Simona Halep - Victor Ioniță: Câți bani a câștigat antrenorul în șase luni de colaborare

Colaborarea dintre Simona Halep și Victor Ioniţă s-a rupt după doar șase luni, dar antrenorul care a pregătit-o şi pe Sorana Cîrstea are şi motive de satisfacţie.

În perioada în care a fost alături de Simona Halep, antrenorul a câştigat aproape 100.000 de euro, conform înţelegerii contractuale pe care cei doi o aveau. Suma este una considerabilă pentru Victor Ioniță, dat fiind că în toată cariera sa de jucător a adunat câştiguri totale de aproximativ 125.000 de euro, scrie digisport.ro.

Citește și: Virginia Ruzici prezintă motivul despărțirii dintre Simona Halep și antrenorul Victor Ioniță

Cu Victor Ioniță antrenor, Simona Halep a câștigat în 2015 trei turnee: Shenzen - în ianuarie, Dubai - în februarie și la Indian Wells - în martie. N-a reușit însă rezultate notabile în cele două turnee de Grand Slam din acest an, fiind eliminată în sferturi la Australian Open și în turul secund de la Roland Garros.

Comparativ cu înţelegerea pe care a avut-o cu fostul antrenor, Wim Fissette, sportiva de 23 de ani i-a plătit semnificativ mai puțini bani tehnicianului român. Belgianul avea un salariu săptămânal de 3.000 de euro şi 10% din încasări, câştigând circa 500.000 de euro după evoluţiile Simonei Halep din 2014, atunci când românca a ajuns în finală la Roland Garros şi Turneul Campioanelor, dar şi în semifinale la Wimbledon.

Simona Halep se pregăteşte acum pentru al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon 2015, care se va desfășura în perioada 29 iunie - 12 iulie.

Vezi și: Cum arată clasamentul WTA înainte de Wimbledon

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel