SIMONA HALEP-VANIA KING LIVE, în TURUL 2 la INDIAN WELLS sâmbătă la ora 01:30

SIMONA HALEP - VANIA KING LIVE. Simona Halep o întâlnește pe Vania King în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 01:30, în turul doi la Indian Wells. Meciul este transmis LIVE de Dolce Sport. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a vedea scorul final.

SIMONA HALEP - VANIA KING LIVE. Calificată direct în turul secund, Simona Halep a aflat numele primei adversare de la Indian Wells. Aceasta este americanca Vania King, ocupanta locului 202 mondial. Sportiva a învins-o cu scorul de 6-2, 6-3 pe compatrioata ei, Taylor Townsend.

SIMONA HALEP - VANIA KING LIVE. Simona Halep şi Vania King s-au mai întâlnit o singură dată, în 2010, în optimile de finală ale turneului de la Montreal, când s-a impus jucătoarea americană, scor 7-6 (5), 6-1.

SIMONA HALEP - VANIA KING LIVE. "A fost greu să pierd în primul tur la Dubai și la Doha, dar veneam după două luni grele, în care am fost bolnavă și nu m-am putut antrena, așa că era normal. Acum am aproape 4 săptămâni de antrenament tare, în fiecare zi și pot spune că am revenit la forma mea fizică normală și la forța mea normală. Abia aștept să înceapă turneul și să fac niște meciuri bune", a declarat Simona Halep înainte de meciul cu Vania King. 

SIMONA HALEP - VANIA KING LIVE. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla cum se va încheia meciul dintre Simona Halep și Vania King.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel