Simona Halep, uimită de Serena Williams: Cred că este extraordinar

Simona Halep s-a declarat încântată de revenirea în circuit a Serenei Williams care a trecut de primul tur la turneul WTA de la Indian Wells.

"Sunt foarte fericită să o văd pe Serena revenind. M-a inspirat întotdeauna. Cred că este extraordinar ce a făcut, să ai un copil cred că e cel mai uimitor lucru din lume. Sunt sigură că este pregătită să câştige meciuri şi turnee", a declarat liderul mondial pentru site-ul WTA.

Simona Halep visează să repete în acest an la Indian Wells triumful din 2015, când a învins-o în finală pe sârboaica Jelena Jankovic.

[citeste si]

"Am amintiri extraordinare în legătură cu acest turneu. În fiecare an este o experienţă extraordinară, am jucat meciuri foarte tari aici. Am câştigat turneul o dată, acel an a fost foarte special. De aceea acest turneu este atât de special pentru mine. Mă bucur de timpul petrecut aici, mă bucur că am revenit şi sper să câştig câteva meciuri. A trebuit să-mi iau câteva zile libere, nu a fost uşor să revin, să-mi recapăt ritmul. A trebuit să muncesc mult în fiecare zi pentru a atinge nivelul la care am jucat la Doha şi Australian Open", a mai spus liderul WTA, citată de Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel