Simona Halep, Tailanda. Decizie ciudată a jucătoarei

Simona Halep a ales să joacă la turneul demonstrativ din Thailanda deși nici o jucătoare nu va primi puncte în clasamentul ATP.

Jucătoarea româncă a acceptat în mod neașteptat invitația celor de la World Tennis Thailand Championship și va participa la turneul din Thailanda în apropiere de Crăciun.

Mai exact, meciurile se vor juca pe 23 și 24 decembrie cu doar câteva ore înainte de Crăciun. În afara Simonei Halep, doar alte trei jucătoare au fost de acord să participe la acest turneu. Este vorba despre Karolina Pliskova, Jelena Ostapenko și Johanna Konta.

În afara Simonei Halep, marile vedete lipsesc de la acest turneu. Dar de ce a luat Halep această decizie ciudată, după un an istovitor ?

Fiind vorba de un turneu din Asia, organizatorii au plusat financiar pentru a aduce jucătoare de top chiar în apropierea sărbătorilor.

Bineînțeles, pe lângă miza financiară, totul se poate lega și de turneele de la început de an. Cum Simona Halep s-a bazat de-a lungul timpului pe turneele mai mici pentru o ascensiune rapidă, începutul de an o va putea prinde în formă pentru turneele de la Shenzen, Auckland și Brisbane.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel