SIMONA HALEP - SVETLANA KUZNETSOVA LIVE, în SEMIFINALE la SYDNEY 2016, VINERI, de la ora 04:00

SIMONA HALEP - SVETLANA KUZNETSOVA LIVE. Simona Halep joacă vineri, de la ora 04:00, cu Svetlana Kuznetsova, în semifinale la Sydney 2016.

SIMONA HALEP - SVETLANA KUZNETSOVA LIVE 6-7, 6-4, 3-6 pentru Svetlana Kuznetsova. Rusoaica a jucat solid şi a gestionat mai bine momentele cheie ale game-ului decisiv. Simona a avut o minge de break dar nu a reuşit să o fructifice şi aventura numărului doi mondial la Sydney se încheie în semifinale.

SVETLANA KUZNETSOVA va juca finala de la Sydnei cu Monica Puig. Aceasta a câştigat cu 6-0 primul set al disputei cu Belinda Bencic, după care elveţianca a abandonat. Ultimul act al turneului se va disputa vineri, în jurul orei 10:30,  şi va transmis pe Digi Sport 2.

SIMONA HALEP - SVETLANA KUZNETSOVA LIVE. Ploaia a dat peste cap întregul program de la Sydney, astfel că semifinala dintre Simona Halep și Svetlana Kuznetsova a început cu o întârziere de 4 ore și 40 de minute.

SIMONA HALEP - SVETLANA KUZNETSOVA LIVE. Partida dintre Simona Halep și Svetlana Kuznetsova a fost întreruptă la scorul de 5-4 pentru sportiva noastră în primul set. Svetlana Kuznetsova urma la serviciu. Organizatorii au decis ca meciul dintre Simona Halep și Svetlana Kuznetsova să fie reluat vineri, 15 ianuarie, de la ora 04:00, în direct la Digi Sport 2.

SIMONA HALEP - SVETLANA KUZNETSOVA LIVE. Pe Simona Halep o aşteaptă vineri o zi extrem de grea. Ea ar putea disputa două meciuri într-o singură zi. Dat fiind faptul că semifinala cu Svetlana Kuznetsova s-a amânat pentru vineri şi cum finala este programată tot vineri, Simona Halep ar putea fi pusă în situaţia de a juca două meciuri dificile în 24 de ore.

SIMONA HALEP - SVETLANA KUZNETSOVA LIVE. În cazul în care se va califica în finală, Simona Halep va reveni pe teren de la ora locală 19.30, adică 10.30 în România, contra învingătoarei din meciul Belinda Bencic – Monica Puig, cea de-a doua conducând cu 4-0.

SIMONA HALEP - SVETLANA KUZNETSOVA LIVE. Amintim că până acum, Svetlana Kuznetsova s-a mai întâlnit cu Simona Halep de cinci ori, scorul fiindu-i favorabil jucătoarei noastre cu 3-2.

[citeste si]

SIMONA HALEP - SVETLANA KUZNETSOVA LIVE. Așadar, Svetlana Kuznetsova a învins în primul meci direct, în 2011, în turul al doilea la Miami, cu 6-0, 6-4. Simona Halep a obţinut apoi două victorii, în 2011, în primul tur la Toronto, cu 4-6, 6-4, 6-3, şi 2013, în primul tur la Roma, cu 6-1, 6-1. Svetlana Kuznetsova s-a impus în 2014, la Stuttgart, în optimi, cu 7-5, 7-6 (4), dar reprezentanta noastră a câştigat ultimul duel, în 2014, în sferturi la Roland Garros, cu 6-2, 6-2.

SIMONA HALEP - SVETLANA KUZNETSOVA LIVE. Meciul dintre Simona Halep și Svetlana Kuznetsova va fi transmis LIVE, de la ora 04:00, pe Digi Sport 2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel