Simona Halep, surprinsă într-o ipostază inedită

Cele mai bune jucătoare de tenis nu au stat la coadă la dentist şi nici nu au aşteptat să îşi plătească vreun impozit. Acestea au "jucat" la trecerea timpului în aşteptarea festivităţii de deschidere de la WTA Finals din Singapore, turneu ce a debutat luni şi se va încheia duminică.

Obiectivele fotoreporterilor prezenţi la Turneul Campioanelor din Singapore surprind zi de zi  instantanee din culisele competiţiei la care participă şi Simona Halep. Unii dintre jurnaliştii acreditaţi reuşesc să pătrundă chiar şi în culise, acolo unde reginele circuitului îşi recapată naturaleţea.

Îşi dau jos măştile cu zâmbet larg şi se refugiază în lumea lor. În lumea virtuală, mai exact, pentru că o imagine ce face în prezent înconjurul lumii dezvăluie "strânsa prietenie" ce le leagă pe protagonistele unui sport individual în care contează orice detaliu. 

Citește și: TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. MARIA SHARAPOVA, învinsă de CAROLINE WOZNIACKI în primul meci din GRUPA ALBĂ de la SINGAPORE

Dacă Simona Halep şi Petra Kvitova par a-şi fi găsit un subiect de discutat, celelalte şase vedete ale sportului alb fie frunzăresc paginile telefonului, fie revăd cu ochii minţii partitura abordată în arena din Singapore.

Mereu atentă cu imaginea sa, Maria Şarapova (1,88 m) a venit cu două perechi de pantofi. Poate acest amănunt să nu îi fost pe plac colegei de aşteptare, Eugenie Bouchard?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel