Urmărește emisiunea live


Simona Halep surprinde! Unde va începe sezonul 2016

Simona Halep și Darren Cahill Foto: prosport.ro
Simona Halep și Darren Cahill Foto: prosport.ro

Simona Halep a terminat anul 2015 pe locul 2 în clasamentul WTA și deja a început pregătirea pentru următorul sezon. Românca știe deja când va juca primul turneu din 2016.

Simona Halep și-a anunțat prezența în Australia, țara natală a antrenorului ei, Darren Cahill. Românca va începe devreme sezonul 2016, urmând să evolueze la Brisbane, între 3 și 9 ianuarie. Numărul 2 mondial a renunțat astfel să-și apere titlul cucerit în acest an la Shenzhen, în condițiile în care competiția din China se desfășoară în aceeași perioadă cu cea din Emisfera Sudică.

Directorul turneului, Cameron Person, a convins-o pe Simona Halep să joace la Brisbane după ce i-a arătat imagini din timpul competiției de la Antipozi, scrie gsp.ro.

"Simona a dorit să participe la turneul nostru după ce a văzut imagini cu publicul și cu arena pe care i le-am arătat eu. Nu știu dacă Darren Cahill are vreo influență, dar cert e că el e un fan al acestei competiții", a zis Pearson.

Pentru turneul de la Brisbane și-au mai anunțat prezența deținătoarea trofeului, Maria Sharapova, Garbine Muguruza, Angelique Kerber, Victoria Azarenka, Timea Bacsinszky, Carla Suarez Navarro, Roberta Vinci sau Sara Errani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel