SIMONA HALEP. Subiectul despre care nu vrea să vorbească Simona Halep

Simoa Halep
Simoa Halep

SIMONA HALEP. În urmă cu cinci ani, Simona Halep a luat o decizie care avea să îi schimbe viața și, mai ales, cariera. Simona Halep și-a făcut operație de micșorare a sânilor.

SIMONA HALEP. La vârsta de 17 ani ocupa locul 317 în clasamentul WTA, dar se anunţa încă de pe atunci una dintre cele mai mari tenismene ale României. Simona Halep impresiona însă la acea vreme mai mult cu aspectul său fizic, fiind posesoarea unui bust impresionant, dar care a împiedicat-o multă vreme să progreseze rapid în carieră.

SIMONA HALEP. Din acest motiv, Simona Halep a luat o decizie radicală în 2009. Halep a decis să recurgă la o operaţie de micşorare a bustului, în speranţa că astfel va reuşi să capete o mobilitate mai bună pe terenul de tenis, lucru care s-a și întâmplat.

SIMONA HALEP. Întrebată la o conferință de presă despre intervenția chirurgicală pe care și-a făcut-o la sâni, Simona Halep a zis că nu vrea să vorbească despre acest lucru. "Îmi pare rău, dar nu vreau să vorbesc despre acest aspect", spunea Simona Halep.

SIMONA HALEP. "Încă o dovadă că a renunțat la ea, cum s-ar spune, în favoara performanței", a zis Doina Ignat, fostă campioană olimpică la canotaj, legat de intervenția chirurgicală pe care și-a făcut-o Simona Halep.

VEZI ȘI: SIMONA HALEP. Cele mai bune BANCURI cu SIMONA HALEP

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel