Simona Halep, sponsori. Decizie radicală a sportivei

Liderul mondial Simona Halep a întrerupt colaborarea cu sponsorul tehnic Adidas, după ce nu a ajuns la un acord cu firma de echipament sportiv în privinţa unui nou contract, informează publicaţia Tennis.life, citată de Prosport.

Conform sursei precizate, Simona Halep a primit o ofertă financiară mult sub aşteptările sale şi a decis să nu prelungească înţelegerea cu compania germană.

Contactată de Tennis.life, managerul jucătoarei, Virginia Ruzici, s-a rezumat doar la un simplu "nu comentez" şi a precizat că va reveni cu detalii când va avea informaţii suplimentare.

În vârstă de 26 de ani, Simona Halep a început să colaboreze cu Adidas în 2014 şi a îmbrăcat pentru prima dată echipamentul de la această firmă la partida de FED Cup cu Serbia, de acum trei ani. Anterior contractului cu Adidas, Halep a purtat echipament Lacoste.

Simona Halep a câştigat, vineri, premiul WTA de Favorită a Fanilor în 2017, într-o anchetă realizată de site-ul circuitului profesinist de tenis feminin. Constănţeanca se află de zece săptămâni pe primul loc în clasamentul mondial, poziţie pe care va şi încheia acest an.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel