Simona Halep și Serena Williams, turneu caritabil la Madrid

Simona Halep
Simona Halep

Sportiva din România și câștigătoarea a 39 de titluri de Mare Șlem vor fi capul de afiș al unei competiții a sportului alb ce se va desfășura într-un format inedit, în scop de binefacere.

Simona Halep, nr. 1 mondial al tenisului feminin, americanca Serena Williams, belarusa Victoria Azarenka şi spanioloaica Carla Suarez au confirmat participarea la un turneu de caritate ce se va desfăşura pe 3 mai pe arena centrală Manolo Santana din complexul sportiv Caja Magica din Madrid, relatează cotidianul sportiv iberic AS, citat de Agerpres.

Premiu de 100.000 de dolari

Purtând titulatura Mutua Charity Manolo Santana, competiția din capitala Spaniei este un turneu de caritate la care participă patru jucători şi patru jucătoare împărţiţi în două echipe mixte care vor lupta pentru un premiu de 100.000 dolari care va fi donat unei organizații care luptă împotriva violenței domestice.

Se vor disputa două meciuri feminine şi două masculine de simplu, plus două meciuri de dublu mixt. Se vor juca maxim două seturi plus tie-break în caz de egalitate, 1-1.

Tabloul de concurs masculin

La acest turneu au mai confirmat participarea francezul Lucas Pouille, spaniolii Feliciano Lopez şi Fernando Verdasco. Încă un jucător de top din circuitul ATP este aşteptat să-şi anunțe prezenţa în scurt timp.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel