Simona Halep- Shuai Peng la Wimbledon. Jucătoarea româncă și-a aflat următorul adversar

Simona Halep a evitat o confruntare cu Carla Suarez Navaro, care a a pierdut fără drept de apel în fața jucătoarei din China, Shuai Peng.

Următoarea adversară a Simonei va fi chinezoaica Shuai Peng, care a dispus cu 6-2, 6-2 de Carla Suarez Navarro (Spania), cap de serie numărul 25. Halep o va înfrunta în premieră pe Peng (31 ani), jucătoare aflată pe locul 37 în ierarhia mondială.

Românca, semifinalistă la Wimbledon în 2014 și sfertfinalistă anul trecut, și-a asigurat 90.000 de lire sterline și 130 de puncte WTA.

Simona Halep își continuă ascensiunea spre locul 1 mondial, în cazul în care va reuși să treacă de Peng, următorul adversar putând fi unul dificil: fostul lider mondial Victoria Azarenka.

Tot miercuri, în turul secund, Ana Bogdan a fost învinsă de Caroline Garcia (Franța), cap de serie numărul 21, cu 6-4, 6-3, iar Irina Begu a fost întrecută de croata Ana Konjuh cu 7-6 (3), 2-6, 6-3. Joi, în a doua rundă, Sorana Cîrstea o va înfrunta pe americanca Bethanie Mattek-Sands, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel