SIMONA HALEP - SHELBY ROGERS în primul tur la AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - SHELBY ROGERS în primul tur la AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep se duelează cu Shelby Rogers, în primul tur la Australian Open, duminică spre luni, la ora 02:00. Rămâneți pe DC News pentru a afla cum se va termina partida dintre Simona Halep și Shelby Rogers care va debuta la ora 02:00.

UPDATE: Simona Halep, a patra favorită, a fost învinsă surprinzător de americanca Shelby Rogers, cu 6-3, 6-1, luni, la Melbourne, în runda inaugurală a turneului Australian Open, primul de Mare Șlem al anului, în timp ce Irina Begu s-a calificat în turul secund.

Halep (4 WTA) a cedat după o oră și 15 de minute în fața numărului 52 mondial, în setul secund conducând cu 1-0.

Simona Halep are un debut modest de sezon, cu o victorie și două înfrângeri, după ce a ieșit din optimi la primul său turneu din acest sezon, cel de la Shenzhen (China).

Irina Begu (cap de serie numărul 27, 29 WTA) s-a calificat în turul secund, după 5-7, 6-3, 6-4 cu kazaha Iaroslava Șvedova (39 WTA), în 2 ore și 18 minute.

În turul secund, Irina Begu o va înfrunta pe câștigătoarea dintre Kristyna Pliskova (Cehia) și Viktorija Golubic (Elveția).

SIMONA HALEP - SHELBY ROGERS în primul tur la AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep și Shelby Rogers (locul 57 WTA) s-au mai întâlnit o singură dată până în prezent, la ediția 2015 de la US Open. La acel moment, sportiva noastră s-a impus în două seturi (6-2, 6-3), în turul al treilea.

SIMONA HALEP - SHELBY ROGERS în primul tur la AUSTRALIAN OPEN. Irina Camelia Begu (30 WTA), numărul 27 pe lista favoritelor, va juca în primul tur cu Iaroslava Șvedova (41 WTA) din Kazahstan, Monica Niculescu (40 WTA) va avea o adversară venită din calificări, în timp ce Sorana Cîrstea (78 WTA) o va întâlni în premieră pe rusoaica Irina Hromaceva (92 WTA).

SIMONA HALEP - SHELBY ROGERS în primul tur la AUSTRALIAN OPEN. Patricia Maria Țig (106 WTA) va avea o misiune dificilă în primul tur de la Openul Australiei, urmând să o întâlnească pe campioana olimpică de la Rio, portoricana Monica Puig.

SIMONA HALEP - SHELBY ROGERS în primul tur la AUSTRALIAN OPEN. Rămâneți pe DC News pentru a afla scorul meciului dintre Simona Halep și Shelby Rogers de la ora 02:00.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel