Simona Halep - Serena Williams. Românca vrea să joace din nou cu liderul mondial, în 2015

Simona Halep nu se teme de provocări și anunță că vrea în 2015 o nouă confruntare cu liderul mondial, Serena Williams. Cele două sportive s-au întâlnit în acest an la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep a obținut atunci o victorie surprinzătoare în Grupa Roșie de la Singapore, dar americanca și-a luat revanșa în finală și a cucerit trofeul. Serena Williams o conduce pe sportiva noastră cu 4-1 la meciurile directe.

"Bineînțeles că vreau un nou meci cu Serena, pentru că nu prea știu unde mă aflu acum. Eu am bătut-o ușor, motivele le știe toată lumea, ea m-a bătut în finală foarte ușor, pentru că și eu am avut motivele mele. Vreau un meci ca să-mi dau seama foarte bine unde mă aflu și unde sunt față de ea. Aș juca pe orice suprafață, dar aș prefera pe zgură", a declarat Simona Halep, citată de digisport.ro.

Citește și: Simona Halep a reușit "cea mai șocantă" victorie din 2014

Eșecul din finala de la Singapore nu a demoralizat-o pe Simona Halep. Serena Williams s-a impus atunci fără emoții, în două seturi, scor 6-3, 6-0, dar, în ciuda succesului obținut ușor, liderul mondial a avut un comportament exemplar la finalul partidei. De altfel, americanca a avut numai cuvinte de laudă la adresa româncei și înainte de disputa din ultimul act.

"Nu am mai vorbit cu Serena de atunci, dar pe teren a fost un moment frumos, mi-a dat încredere și am văzut cum se poartă un campion. Am învățat foarte multe de la ea și de la acel turneu", a mai spus Simona Halep.

Vezi și: Ce obiective și-a stabilit Simona Halep pentru 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel