SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, la Indian Wells. "Nu am nimic de pierdut"

Simona Halep este conștientă că o așteaptă o confruntare extrem de dificilă în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells, împotriva Serenei Williams, însă jucătoarea română consideră că nu are "nimic de pierdut".

"Sunt nerăbdătoare să o întâlnesc. Știu că este cea mai bună jucătoare din lume, așa că nu am nimic de pierdut. Vreau doar să-mi fac jocul și să lupt pentru șansa mea. Voi aborda meciul cu încredere și mă voi lupta pentru victorie. Știu că am o șansă", a declarat Halep.

Referindu-se la abandonul rivalei sale din optimile de finală, cehoaica Barbora Strycova, reprezentanta țării noastre a spus: "Îmi pare rău pentru ea. Știu cum e atunci când ești bolnavă și îți este greu să continui să joci. A fost un început bun pentru mine, am jucat foarte bine primul set, însă condițiile au fost cu adevărat dificile din cauza faptului că am disputat două meciuri pe o vreme rece, iar acum este cald. Am încercat totul pentru ca lucrurile să meargă așa cum trebuie, așa că sunt fericită că am ajuns în sferturi".

[citeste si]

"Mi-am reglat jocul foarte bine și am vrut să fac cât mai puține greșeli și să păstrez mingea pe teren. M-am mișcat mai bine decât am făcut-o la începutul meciului, iar acum sunt nerăbdătoare să disput următoarea partidă, în care sper să joc mai bine", a conchis jucătoarea română, deținătoarea titlului la Indian Wells.

Simona Halep a întâlnit-o de șapte ori până acum pe Serena Williams, șase dintre confruntări încheindu-se cu victoria americancei. Reprezentanta țării noastre s-a impus o singură dată în fața liderului circuitului feminin, în anul 2014, la Turneul Campioanelor de la Singapore (6-0, 6-2).

Cele două jucătoare ar fi trebuit să se înfrunte și anul trecut la Indian Wells, în semifinale, însă Serena Williams nu a mai putut juca, din cauza unor probleme la genunchi. De atunci, ele s-au mai înfruntat de două ori pe parcursul lui 2015, la Miami (în semifinale) și la Cincinnati (în finală), americanca impunându-se de fiecare dată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel