SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, în SFERTURI la INDIAN WELLS: Trebue să joc așa cum am făcut-o de când sunt în SUA

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, în SFERTURI la INDIAN WELLS. Simona Halep s-a declarat încrezătoare înaintea confruntării cu liderul WTA Serena Williams din sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells, ea precizând că simte că îi poate face faţă americancei şi că trebuie să joace aşa cum a făcut-o din prima zi, şi anume agresiv, dar nu foarte puternic.

"Bineînţeles, mă aştept la un meci greu. Serena este foarte puternică. O cunosc destul de bine. Am fost adversare de multe ori. Ştiu că va fi dificil să obţin victoria, dar am am şansa mea. Va trebui să joc la cel mai bun nivel al meu, să fac totul pentru a câştiga. Cred că trebuie să joc aşa cum am făcut-o în fiecare zi de când am venit în SUA: agresiv, dar nu foarte puternic. Nu lovesc foarte puternic, ci rapid. Mă mişc bine. Lovesc cu încredere şi serviciul îmi merge bine. Deci sunt în regulă. Simt că pot să îi fac faţă. Vom vedea. Este greu. Repet asta pentru că este normal să fie greu. Este numărul unu mondial", a spus Halep, conform site-ului oficial al competiţiei.

Simona Halep, locul 5 WTA, cap de serie numărul 5 şi deţinătoarea trofeului, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells, după ce adversara ei din optimi, sportiva cehă Barbora Strycova, locul 37 WTA, a abandonat la scorul de 6-3, 1-0, pentru româncă. Halep o va întâlni în faza următoare pe Serena Williams, locul 1 WTA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel