SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, în SEMIFINALE la INDIAN WELLS 2015

simona halep serena williams
simona halep serena williams

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. După ce a trecut în sferturi de Carla Suarez Navarro, în trei seturi, scor 7-5, 6-1, 6-1, Simona Halep a aflat cu cine va juca în semifinalele de la Indian Wells.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Românca de pe locul 3 WTA va lupta pentru calificarea în finala turneului de categorie Premier Mandatory cu liderul mondial Serena Williams. 

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Principala favorită a competiției a învins-o în această noapte pe elvețianca Timea Bacsinszky (locul 26 WTA), scor 7-5, 6-3, şi s-a calificat în semifinalele turneului din California, unde era așteptată de Simona Halep.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Simona Halep şi Serena Williams s-au întâlnit ultima dată în octombrie 2014, în finala Turneului Campioanelor. Românca a fost atunci învinsă categoric, scor 6-3, 6-0, după ce o demolase pe americancă în Grupa Roşie a competiţiei, cu 6-0, 6-2. Anterior, cele două au mai disputat trei partide, toate câștigate de Serena Williams.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Semifinalele turneului de la Indian Wells sunt programate pentru ziua de vineri, urmând ca organizatorii să anunțe orele de disputare.

Vezi aici detalii despre meciul Simonei Halep din sferturile de finală: Demonstrație de forță! Simona Halep s-a calificat în semifinale la Indian Wells după ce a pierdut primul set

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel