SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS în optimile de finală de la Australian Open

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Simona Halep se va duela cu Serena Williams în optimile de finală de la Australian Open.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat fără probleme în optimile de finală ale turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe americanca Venus Williams cu 6-2, 6-3, sâmbătă, la Melbourne.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Simona Halep, care în primele două tururi a câştigat cu dificultate, în trei seturi, a făcut cel mai bun meci al său şi a câştigat într-o oră şi 17 minute.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Finalista de anul trecut de la Melbourne a dominat jocul şi o va înfrunta în turul următor pe Serena Williams, sora mai mică a lui Venus. 

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. De asemenea, Serena Williams s-a calificat calificat fără probleme în optimile de finală la Australian Open.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Serena Williams, care a revenit oficial în competiţie la Australian Open, la patru luni după finala disputată la US Open, nu i-a lăsat nicio şansă tinerei ucrainence Daiana Iastremska, nr.57 mondial, învingând-o cu 6-2, 6-1, după doar 67 de minute de joc, în turul 3 al competiţiei, sâmbătă la Melbourne.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Simona Halep şi Serena Serena (37 ani, 16 WTA) s-au întâlnit până acum de nouă ori, americanca obţinând opt victorii.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Singurul succes al Simonei, unul categoric, cu 6-0, 6-2, s-a întregistrat la Turneul Campioanelor în 2014. Ultima confruntare dintre cele două a avut loc în 2016, la US Open, când Serena se impunea în sferturi cu 6-2, 4-6, 6-3. Sâmbătă, Serena Williams a învins-o pe Daiana Iastremska (Ucraina) cu 6-2, 6-1, în turul al treilea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel