Urmărește emisiunea live


Simona Halep, Rolland Garros. Cum explică parcursul excelent

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a afirmat că meciul cu Carla Suarez Navarro, câștigat, luni, cu 6-1, 6-1, în optimile turneului de la Roland Garros, a fost cel mai bun al său în acest an.

Cred că am jucat cel mai bun meci al meci în acest an. Ea e foarte bună pe zgură. Am împins-o mereu dincolo de linia de fund, am încercat să fiu agresivă și am fost motivată în plus, pentru că îmi place foarte mult acest teren și e extraordinar să joci din nou sferturi de finală, a declarat Halep după victoria de luni, citată de site-ul oficial al turneului.

Simona Halep a început să arate drept candidată remarcabilă care va câștiga primul său titlu de Grand Slam, prin performanța produsă luni la Roland Garros 2017 — și poate cea mai bună reușită de o jucătoare până acum — spulberând provocarea unei adversare în mod normal problematice, Carla Suarez Navarro, pe terenul Philippe-Chatrier, scrie sursa menționată.

Halep, a treia favorită, care anunțase înainte de debutul turneului că are șanse 50%-50% de a participa, din cauza accidentării la gleznă suferite în turneul de la Roma, a obținut prima sa victorie pe zgură în fața spaniolei, după patru eșecuri, având acum 7-5 la general.

Trebuie să spun că a făcut un meci extraordinar. A avut lovituri cu multă consistență. A jucat fără greșeală, a spus, la rândul său, Carla Suarez Navarro.

Halep i-a dat dreptate, apreciind jocul său ca unul complet. Singurul moment de cumpănă a fost în debutul meciului, când iberica a avut 40-15 pe serviciul româncei, dar Simona a salvat cele două mingi de break și apoi și-a adjudecat ghemul, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel