Simona Halep, Roland Garros. Mary Pierce, declarație despre româncă

Simona Halep - Taylor Townsend, rezultat Roland Garros – live text
Simona Halep - Taylor Townsend, rezultat Roland Garros – live text

Fosta jucătoare franceză de tenis Mary Pierce, campioană la Roland Garros în 2000, crede că Simona Halep, poate câştiga primul său titlu de Mare Şlem, relatează Reuters.

Cred în Simona. Cred că va câştiga un Grand Slam. Care şi când nu ştiu, dar cu siguranţă zgura este o suprafaţă bună pentru ea, declarat Pierce, la Bengaluru (India), unde promovează evenimentul TCS World 10K run.

Halep va juca în primul tur la Roland Garros cu americanca Alison Riske, după ce în finala de anul trecut a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko. Finala din 2017 a fost cea mai bună şansă a Simonei de a câştiga un titlu de Mare Şlem, însă ea a mai jucat finala la Paris şi în 2014, iar anul acesta a pierdut finala turneului Australian Open.

Halep a pierdut categoric finala turneului de la Roma, luna aceasta, în faţa ucrainencei Elina Svitolina, confirmând că cedează în momentele de presiune, potrivit Reuters. Nu gestionează prea bine presiunea şi în momentele în care putea câştiga primul său titlu de Mare Şlem presiunea a afectat-o, a mai spus Pierce.

Nu aș scoate-o din calcule

Cred că a avut destul astfel de momente şi nu aş scoate-o din calcule, pentru că la un turneu de Grand Slam jucătorii de top joacă altceva, a subliniat Pierce. Franţuzoaica, ultima reprezentantă a Hexagonului care a cucerit titlul la Paris, a precizat că presiunea le poate afecta şi pe compatrioatele sale Caroline Garcia şi Kristina Mladenovic, cele mai mari şanse ale Franţei la turneul din acest an. Mary Pierce (43 ani) consideră că absenţa unei favorite certe la Roland Garros nu este un lucru rău pentru tenisul feminin: Cred că acum tenisul feminin este deschis şi există mai multe jucătoare care pot câştiga un Grand Slam. Acest lucru adaugă un element de suspans şi aduce mai mult interes şi emoţie în legătură cu viitoarea câştigătoare.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel