SIMONA HALEP, Roland Garros, ecran gigant în Parcul Herăstrău pentru finala de sâmbătă

Pentru finala Simonei Halep cu jucătoarea letonă Jelena Ostapenko de la Roland Garros, de sâmbătă, de la 16:00, Primăria Capitalei va instala în Parcul Herăstrău, la intrarea Charles de Gaulle, un ecran gigant pe care va putea fi urmărit meciul.

Gabriela Firea a declarat că interesul pentru meciul Simonei Halep este unul ridicat, de aceea a dorit să le dea bucureştenilor şansa de a urmări finala în public. Intrarea va fi liberă.

"Simona Halep este mai mult decât o sportivă de top a României. Ea a intrat în galeria selectă a marilor campioni care nu s-au făcut remarcaţi doar prin prisma rezultatelor de excepţie obţinute în competiţiile internaţionale, ci şi prin aceea că au creat o puternică emulaţie în rândul românilor şi mai ales al copiilor, care văd în ei adevărate modele demne de urmat. Interesul pentru această finală este uriaş şi de aceea am vrut să le oferim bucureştenilor şansa de a urmări meciul într-un spaţiu public şi sper ca la final să avem motive să ne bucurăm şi mai mult pentru Simona, al cărei parcurs la Roland Garros este oricum remarcabil", a afirmat Gabriela Firea.

[citeste si]

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, s-a calificat, joi, în finală la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, după ce a învins-o pe sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 3 mondial şi favorita 2, scor 6-4, 3-6, 6-3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel