SIMONA HALEP revine în FED CUP pentru meciul ROMÂNIA - CEHIA din februarie 2016

ROMÂNIA - CEHIA FED CUP. În urma eliminării premature de la Wimbledon 2015, Simona Halep a optat pentru o vacanță în România, chiar dacă, după meciul pierdut în primul tur la Londra, spunea că vrea să rămână peste hotare.

ROMÂNIA - CEHIA FED CUP. În vacanță, ocupanta locului 3 WTA va avea un program special de pregătire, apoi va pleca în America. Simona Halep stă bine din punct de vedere fizic și mental și a anunțat că va reveni în echipa României de Fed Cup la meciul contra Cehiei, din sferturile de finală ale competiției.

ROMÂNIA - CEHIA FED CUP. "Nu mă așteptam chiar să pierd din primul tur la Wimbledon. Sunt un pic supărată, bineînțeles, de performanța aceasta. Mă simt bine tot timpul când vin acasă. Chiar mi-a fost dor de casa mea și o să mă relaxez în următoarea perioadă", a declarat Simona Halep, duminică seară, la revenirea în țară, conform digisport.ro.

ROMÂNIA - CEHIA FED CUP. "Merg înainte și nu sunt deloc jos, din punct de vedere mental. Sunt bine și aștept să iau o pauză, ca să îmi revin mai repede. Mă voi pregăti fizic, dar de la tenis voi lua o pauză de câteva zile. După aceea, o să mă remontez ca să merg în America, la turnee", a continuat numărul 3 mondial.

Vezi și: WIMBLEDON 2015: Monica Niculescu a dezvăluit secretul care i-a adus calificarea în optimile de finală

ROMÂNIA - CEHIA FED CUP. "Bineînțeles că voi juca la Fed Cup. De fiecare dată când sunt bine din punct de vedere fizic și mă simt în stare, joc la Fed Cup, am făcut-o mereu. Aștept cu nerăbdare să fiu alături de echipă și - de ce nu - să fac două puncte. Toate jucătoarele Cehiei joacă foarte bine, mai ales Kvitova. Au experiență mai mare la Fed Cup, au câștigat de trei ori titlul. O să fie un meci greu, dar și noi avem o echipă bună și trebuie să avem încredere că putem fi acolo", a precizat Simona Halep.

ROMÂNIA - CEHIA FED CUP. Actuala echipă de Fed Cup a Cehiei a câștigat trofeul de trei ori (2011, 2012, 2014) din totalul de 8 succese în întrecerea feminină internațională. Cehia are în componență nume importante, precum: Petra Kvitova (locul 2 WTA), Lucie Safarova (locul 6 WTA), Karolina Pliskova (locul 12 WTA) și Andrea Hlavackova (locul 10 WTA la dublu). România va juca pe teren propriu, iar meciul se va desfășura în perioada 6-7 februarie 2016.

Citește și: Simona Halep a dezvăluit motivele deselor schimbări de antrenori

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel