Simona Halep, reacție după tragerea la sorți a turneului de la Brisbane

Simona Halep, numărul 2 WTA, și-a aflat posibila adversară din primul meci al turneului de la Brisbane, unde e favorită principală și nu va evolua în primul tur.

Primul meci pe care Simona Halep urmează să îl dispute la turneul de la Brisbane va fi împotriva învingătoarei dintre sportiva din Belarus, Victoria Azarenka, și o jucătoare venită din calificări, potrivit tragerii la sorți. 

"Aș fi vrut să am mai mult noroc decât ultima oară când am fost aici, dar e dificil. Fiecare meci e dificil. Voi lua totul pe rând, să vedem dacă pot câștiga primul meci. Iar în turul doi va fi foarte greu, dacă Azarenka se califică. Pot doar să mă pregătesc pentru startul turneului și să mă bucur de joc.", a declarat Simona Halep imediat după aflarea rezultatului tragerii la sorți", citează digisport.ro.

[citeste si]

Simona Halep și Victoria Azarenka s-au întâlnit de trei ori până acum, scorul meciurilor directe fiind 2-1 în favoarea jucătoarei din Belarus.

Tototdată, sportiva româncă a precizat că obiectivul pentru 2016 este să joace cel mai bun tenis a său în Grand Slam-uri. "Voi vedea dacă voi ajunge pe locul unu mondial, dar nu e obiectivul meu. Vreau să fiu sănătoasă, să îmbunătățesc mai mult jocul meu, să fiu mai puternică", a mai spus Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel