Urmărește emisiunea live


Simona Halep rămâne numărul 1. Clasamentul WTA

Simona Halep rămâne pe locul 1 mondial al clasamentului WTA. 

Simona Halep rămâne pe primul loc al clasamentului mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicităţii luni. De altfel, primele 35 de poziţii ale clasamentului sunt neschimbate faţă de săptămâna trecută. 

Simona Halep a obţinut, în weekendul trecut,  două victorii pe zgură pentru echipa de Fed Cup a României, şi se află pentru a 25-a săptămână sa pe primul loc WTA. Ea figurează pe locul 14 într-un clasamentul all-time al liderilor WTA, iar luni o va egala pe rusoaica Dinara Safina, care a fost pe primul loc în ierarhia feminină timp de 26 de săptămâni.

Simona Halep are un avans de peste 1.300 de puncte faţă de următoarea clasată, daneza Caroline Wozniacki, şi de peste 2.000 de puncte faţă de spaniola Garbine Muguruza. 

[citeste si]

Sorana Cîrstea - locul 34, Irina Begu - locul 37

Sorana Cîrstea este în continuare pe locul 34, Irina Begu a urcat un loc şi e pe 37, Mihaela Buzărnescu a urcat şi ea o poziţie şi e pe 39, la fel ca şi Monica Niculescu, aflată acum pe 63, în timp ce Ana Bogdan staţionează pe 66. 

La dublu, cele cinci românce din top 100 îşi păstrează poziţiile de săptămâna trecută: Monica Niculescu - 13, Irina Begu - 25, Raluca Olaru - 49, Mihaela Buzărnescu - 65, Simona Halep - 77. 

Nici în ierarhia WTA Race, pentru Turneul Campioanelor, nu s-au înregistrat modificări esenţiale, lider fiind daneza Caroline Wozniacki, cu aproape 400 de puncte în plus faţă de Simona Halep şi cu 700 mai mult decât germanca Angelique Kerber, a treia clasată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel