SIMONA HALEP/RALUCA OLARU - ANDREJA KLEPAC/KATARINA SREBOTNIK, la DOHA, începând cu ora 16:00

Simona Halep/Raluca Olaru și Andreja Klepac/ Katarina Srebotnik, la DOHA. Simona Halep va evolua, luni, 22 februarie, în proba de dublu a turneului WTA Premier de la Doha, dotat cu premii totale de 2.517.250 dolari.

Simona Halep/Raluca Olaru și Andreja Klepac/ Katarina Srebotnik, la DOHA. Simona Halep va face pereche cu altă româncă, Raluca Olaru, cele două primind un wild card din partea organizatorilor. În primul tur cele două românce vor avea un meci dificil, contra slovenelor Andreja Klepac şi Katarina Srebotnik, favoritele numărul opt.

Simona Halep/Raluca Olaru și Andreja Klepac/ Katarina Srebotnik, la DOHA.  La simplu, Simona Halep, a doua favorită a competiţiei, va juca direct în turul al doilea, cu învingătoarea dintre Caroline Garcia (Franţa) şi rusoaica Elena Vesnina, venită din calificări. Halep a învins-o pe Garcia (22 ani, 38 WTA) anul acesta, în optimi la Sydney, cu 6-4, 2-6, 6-1.

Simona Halep/Raluca Olaru și Andreja Klepac/ Katarina Srebotnik, la DOHA.  Simona Halep a câştigat şi singurul meci disputat cu Vesnina (29 ani, 115 WTA), în 2011, în optimi la Auckland, rusoaica abandonând la scorul de 2-6, 6-4, 4-0 pentru Halep.

Simona Halep/Raluca Olaru și Andreja Klepac/ Katarina Srebotnik, la DOHA.  Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a vedea scorul final în meciul dintre Simona Halep/Raluca Olaru și Andreja Klepac/ Katarina Srebotnik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel