SIMONA HALEP - QIANG WANG în optimi la Indian Wells

SIMONA HALEP - QIANG WANG, în optimi la Indian Wells. Se joacă marți, de la ora 20.00. Halep, campioană la Indian Wells în 2015, va juca pentru un loc în sferturi cu chinezoaica Qiang Wang, care a dispus de Kristina Mladenovic cu 6-1, 6-2.

SIMONA HALEP - QIANG WANG în optimi la Indian Wells. Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Indian Wells după ce a învins-o pe Caroline Dolehide (19 ani), scor 1-6, 7-6(3), 6-2.

SIMONA HALEP - QIANG WANG în optimi la Indian Wells. În etapa următoare, Simona Halep se va duela cu Qiang Wang. 

SIMONA HALEP - QIANG WANG în optimi la Indian Wells. Qiang Wang (55 WTA) a trecut de Kristina Mladenovici (15 WTA), în două seturi, cu scorul de 6-1, 6-2.

SIMONA HALEP - QIANG WANG în optimi la Indian Wells. Simona Halep și Qiang Wang nu s-au mai întâlnit niciodată până acum. 

SIMONA HALEP - QIANG WANG în optimi la Indian Wells. Sportiva noastră a ajuns în optimi după ce a învins-o pe Caroline Dolehide, americanca aflată pe locul 165 în clasamentul WTA. Aceasta din urmă a început extrem de bine meciul și și-a adjudecat, fără probleme, primul set cu scorul de 6-1.

VEZI ȘI: Simona #Halep, REACȚIE după meciul cu Caroline #Dolehide

SIMONA HALEP - QIANG WANG în optimi la Indian Wells. Din fericire, Simona Halep și-a revenit, iar setul doi a fost echilibrat. Apoi, în decisiv, românca a arătat ce înseamnă locul 1 și și-a învins adversara.

SIMONA HALEP - QIANG WANG în optimi la Indian Wells. Data partidei dintre Simona Halep și Qiang Wang o vom afla cât de curând. Stați pe WWW.DCNEWS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel