Simona Halep, primele declarații la revenirea în țară

Simona Halep a ajuns, luni, în România, după finala de la Australian Open, pierdută în fața Carolinei Wozniacki.

„Caroline a jucat foarte bine și a meritat să câștige. (...) Viața merge înainte. Sper la următoarea finală, dacă voi mai avea ocazia să joc, să o câștig”, a spus Simona Halep la revenirea în România.

De asemenea, a declarat că trebuie să facă niște teste. „Urmează odihnă pentru mine pentru că sunt epuizată. Trebuie să fac şi nişte teste pentru accidentările pe care le am”, a spus jucătoarea.

Tatăl jucătoarei a declarat la aeroport că nu a fost îngrijorat atunci când fiica sa a fost internată timp de patru ore în spital din cauza deshidratării. 'De ce să mă sperii? Ce spital? Nu a fost absolut nimic, decât o perfuzie de 5 minute. Asta nu înseamnă că a fost o mare tragedie', a precizat Stere Halep.

Simona Halep s-a întors, luni, la Bucureşti, după participarea la Australian Open. Ea a fost întâmpinată cu aplauze de pasagerii aflaţi la terminalul sosiri al Aeroportului Henri Coandă.

[citeste si] 

Clasament WTA

Caroline Wozniacki a urcat pe primul loc în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicităţii luni, după ce a câştigat turneul Australian Open, în timp ce Simona Halep, finalistă la Melbourne, a coborât pe poziţia a doua. Halep se afla pe locul întâi în ierarhia mondială din 9 octombrie, în timp ce Wozniacki redevine lider la exact şase ani de la ultima dată când a fost în această postură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel