Simona Halep, PRIMA reacție după atacul lui Drăgulescu

Simona Halep a declarat că nu are nicio problemă cu alegerea Cătălinei Ponor ca portdrapel la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, precizând că a fost puțin surprinsă doar pentru că până acum s-a discutat că COSR va alege între ea și Cristina Neagu.

"Nu am ce să comentez, știu doar că anul trecut sau acum doi ani a fost discuția să fiu eu. Iar anul acesta am auzit de Cristina Neagu. De aceea am spus că era vorba despre mine și Cristina și de aceea am fost puțin surprinsă. Dar nu am avut nicio problemă, nu am nicio problemă și chiar o felicit pe Cătălina Ponor pentru acestă onoare", a spus Halep, prezentă la tragerea la sorți a tabloului principal al turneului BRD Bucharest Open.

Întrebată ce părere are despre declarația lui Marian Drăgulescu, cel care a afirmat că portdrapel trebuie să fie un sportiv care a câștigat o medalie olimpică, Halep a răspuns: "Posibil, nu știam de regula aceasta. Nu am mai auzit-o. Mulți sportivi care nu au avut medalie au ținut drapelul. Nu cred că a fost foarte mare problemă. O felicit pe Cătălina Ponor, cred că este o mare onoare să ții drapelul la Olimpiadă. Ea e o campioană, merită acest lucru. Orice sportiv care a făcut rezultate pentru România, indiferent dacă individual sau la echipe, merita acest lucru. Dar dacă așa s-a decis, e foarte OK și o să se bucure foarte mult de acest lucru".

[citeste si]

Simona Halep a menționat că încă nu a decis dacă va participa la JO 2016. "Decizia mea privind participarea la Jocurile Olimpice nu este încă luată. Nu sunt sigură că voi merge la Rio din cauza virusului Zika. Nu vreau să comentez mai mult pentru că nu sunt sigură ce voi face. Atunci când voi ști sută la sută voi anunța. Nu pot să dau o dată anume când voi anunța. Încă mă interesez, încă vorbesc cu doctorii. Fiecare sportiv are gândurile lui și trăiește în pielea lui. Eu îmi doresc familie, îmi doresc să am copii sănătoși și de aceea mă gândesc foarte serios la aceste lucruri", a precizat Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel