SIMONA HALEP, premiu neașteptat din partea MTS

Ministerul Tineretului și Sportuluia emis un ordin prin care jucătoarei SIMONA HALEP i-a fost oferit Premiul național pentru sport în valoare de 30.000 de lei, "pentru rezultatele de excepție obținute în anul 2014". Ordinul, emis în 13 noiembrie a.c, a fost publicat în Monitorul Oficial de marți.

SIMONA HALEP. Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului, a declarat, pe 22 decembrie, că un simbol al sportului românesc este astăzi jucătoarea de tenis Simona Halep, al cărui nume este pe buzele tuturor. Toți sportivii au excelat, dar SIMONA HALEP  este astăzi pe buzele tuturor. Evoluția Simonei Halep a fost una extraordinar de frumoasă și de rapidă. Vreau să mai amintesc și gimnastica, scrima, boxul ori judo la fete. Sunt sportivi care au excelat și care, din păcate, nu au fost foarte mult promovați de presa din România. Dar, dacă vorbim astăzi de un simbol al sportului românesc, care a excelat și care a avut o evoluție extraordinar de frumoasă și de rapidă, acesta este Simona Halep, a spus ministrul Tineretului și Sportului, în cadrul unei conferințe la MTS.

Citește și: Simona Halep, anunţ de ultimă oră făcut de sportivă

Românca SIMONA HALEP , numărul trei mondial în tenisul profesionist feminin, a fost desemnată cea mai populară jucătoare din 2014 pe site-ul circuitului feminin (wtatennis.com).

SIMONA HALEP  (23 ani) a jucat anul acesta prima sa finală de Mare Șlem, la Roland Garros, a mai disputat finala turneului de la Madrid, a câștigat la Doha și București, încheind anul cu finala Turneului Campioanelor, pierdută în fața Serenei Williams.

SIMONA HALEP, locul 3 WTA, se află  în China pentru turneul de la Shenzen, unde va fi cap de serie numărul 1, şi e foarte încrezătoare în propriile forţe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel