Simona Halep, premiată de Gică Hagi înaintea meciului dintre Steaua și Viitorul

Gică Hagi, alături de premianții lui
Gică Hagi, alături de premianții lui

Gică Hagi a organizat o scurtă ceremonie de premiere înaintea meciului disputat între Steaua și Viitorul. Acesta a ținut să le ofere un premiu constănțenilor Simona Halep, Horia Tecău și Elizabeta Samara, pentru rezultatele deosebite obținute în acest an. 

A doua jucătoare de tenis a lumii a recunoscut că a fost foarte emoţionată pentru distincţia primită din partea celui care i-a fost şi continuă să-i fie idol.

"Înseamnă foarte mult, pentru că a fost şi este idolul meu. A fost un sportiv deosebit şi este un om deosebit", a declarat Halep, la Digi Sport.

Deşi este fană a Stelei, Simona şi-a "trădat" echipa de suflet pentru o seară: "Le doresc celor de la Viitorul să câştige, o să-i susţin. Sunt stelistă, dar nu pot să renunţ la echipa lui Hagi şi nu pot să renunţ la o echipă din Constanţa".

Alături de Simona Halep au fost premiaţi alţi doi sportivi constănţeni cu rezultate excelente în ultimul an - Horia Tecău, câştigător al Turneului Campionilor şi noul lider mondial al clasamentului de dublu, şi Eliza Samara, campioană europeană la tenis de masă.

Halep se pregăteşte pentru noul sezon WTA 

Numărul doi mondial continuă pregătirile pentru noul sezon, care va debuta pe 3 ianuarie, la turneul de la Brisbane. Aceasta are gânduri pozitive și speră că va deveni prima jucătoare a lumii și va cuceri primul său titlu de Grand Slam. "Se simte o presiune, dar e normal. Şi eu îmi doresc să fiu numărul 1. Nu va fi uşor, pentru că multe adversare joacă un tenis foarte bun, la cel mai înalt nivel. Eu trebuie să fac faţă, să mă antrenez cât pot de bine, cât pot de mult şi să fiu încrezătoare că pot ajunge acolo. Un Grand Slam în 2016? Eu îmi doresc, bineînţeles. Este visul meu, obiectivul meu, dar trebuie să muncesc mult pentru asta", a conchis Simona Halep.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel