SIMONA HALEP - PETRA KVITOVA LIVE SCORE la WUHAN

Simona Halep, cap de serie 4, a fost eliminată în semifinalele turneului de tenis de la Wuhan (China) după ce a fost învinsă de cehoaica Petra Kvitova, cap de serie 14, cu 6-1, 6-2 după o oră și șase minute de joc.

Kvitova s-a calificat în prima sa finală din acest an, unde o va întâlni pe slovaca Dominika Cibulkova, și a obținut prima sa victorie împotriva Simonei Halep, care conduce cu 3-1 la întâlnirile directe.

-----

Simona Halep a pierdut meciul în două seturi, 6-1 și 6-2.

Setul 2

2-6

2-5

1-5

1-4

1-3

1-2

1-1

1-0

Setul 1

1-6

1-5

0-5

0-2

SIMONA HALEP - PETRA KVITOVA LIVE SCORE la WUHAN. Nu este prima dată când Simona Halep o întâlnește pe Petra Kvitova. În toate meciurile, sportiva noastră și-a învins adversara.

SIMONA HALEP - PETRA KVITOVA LIVE SCORE la WUHAN. Simona Halep a disputat până acum trei meciuri cu Kvitova, toate câștigate de româncă: în 2013 în finala turneului de New Haven (6-4, 3-6, 6-3), în 2014 în semifinalele Masters-ului de la Madrid (6-7 (4), 6-3, 6-2) și în 2016 în întâlnirea din FedCup dintre România și Cehia (6-4, 3-6, 6-3).

SIMONA HALEP - PETRA KVITOVA LIVE SCORE la WUHAN. Petra Kvitova, cap de serie nr. 14, s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Wuhan, în urma victoriei obținute joi în sferturi în fața britanicei Johanna Konta (N.11) în două seturi, 6-3, 6-4, într-o oră și 30 de minute de joc.

SIMONA HALEP - PETRA KVITOVA LIVE SCORE la WUHAN. "N-am mai jucat de mult timp cu Simona. Voi încerca să dau totul, ultima oară am pierdut împotriva ei, ştiu cum joacă. Cred că voi fi pregatită", a spus Kvitova, la finalul meciului cu Johanna Konta.

SIMONA HALEP - PETRA KVITOVA LIVE SCORE la WUHAN. De asemenea, Simona Halep s-a calificat în semifinale după ce a învins-o în două seturi, 6-4, 6-2, pe americanca Madison Keys, într-o partidă disputată joi. Ea s-a impus după o oră și 10 minute de joc în fața lui Keys, cap de serie numărul 8.

SIMONA HALEP - PETRA KVITOVA LIVE SCORE la WUHAN. Meciul dintre Simona Halep și Petra Kvitova va începe la ora 14:00 și va fi transmis în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO. Rămâneți cu noi pentru a vedea cum se va desfășura partida zilei dintre Simona Halep și Petra Kvitova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel