Simona Halep, oră meci Roland Garros. Confruntare cu Angelique Kerber

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep, locul 1 WTA, și Angelique Kerber, locul 12 WTA, vor juca miercuri, 6 iunie, în sferturile turneului de la Roland Garros.

Simona Halep - Angelique Kerber, Roland Garros. Meciul dintre cele două sportive se joacă de la ora 15:00, pe al doilea teren, "Suzanne Lenglen". Partida va fi live text pe dcnews.ro.

Simona Halep - Angelique Kerber, Roland Garros. Până acum, s-au întâlnit de opt ori, fiecare câștigând câte patru meciuri. Ultimul meci a avut loc în semifinale la Australian Open, victoria fiind de partea Simonei Halep.

Simona Halep - Angelique Kerber, Roland Garros. Câștigătoarea acestui meci va juca în semifinale împotriva învigătoarei partidei Maria Sharapova - Garbine Muguruza.

Simona Halep - Angelique Kerber, Roland Garros. Amintim că Simona Halep a apreciat că meciul său de luni cu belgianca Elise Mertens, câştigat cu 6-2, 6-1, în optimi, a fost cel mai bun al său la ediţia din acest an a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului. „Am fost pun pic nervoasă la începutul meciului, dar am jucat cel mai bun meci al meu aici la Roland-Garros. Trebuie să fiu mai agresivă şi să încerc să închei punctele, deoarece nu reuşesc prea multe winnere. Nu am prea multă putere, dar dacă joc rapid simt că îmi îmbunătăţesc jocul şi acesta este planul. Dar trebuie să te adaptezi şi adversarelor, când ele joacă diferit, cum a fost azi, sau când cineva se apără mai bine", a declarat Halep după calificarea în sferturi, citată de site-ul oficial al turneului parizian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel