Simona Halep: NU o să dramatizez

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep (1 WTA) a revenit în ţară după eliminarea de la Miami. 

Liderul mondial a terminat sezonul pe hard şi va lua o pauză până să mai joace la un turneu, informează Prosport. Simona va juca din nou pe zgură şi spune că nu are nicio teamă în privinţa punctelor pe care o are de apărat, peste 3.000. Halep e conştientă că nu a avut un sezon prea reuşit pe hard.

"Nu a fost o perioadă prea reuşită, pentru că nu m-am antrenat, nu am fost pregătită fizic. De aici şi rezultatele slabe, dar a fost ok, nu pot să mă plâng şi nici nu o să dramatizez. O să muncesc mai mult şi o să fie bine.

[citeste si]

Abia aştept să joc pe zgură, am avut rezultate bune anul trecut, merg cu încredere, dar vom vedea ce va fi. Nu simt nicio presiune în ceea ce priveşte turneul de la Roland Garros, nici presiunea punctelor. Vreau doar să mă antrenez, să fiu pregătită fizic şi să joc ceea ce ştiu eu să joc", a declarat constănţeanca de 26 de ani.

Până la meciul de Fed Cup cu Elveţia, care va avea loc pe 21 şi 22 aprilie, Simona va continua să se antreneze. Finalista de la Australian Open spune că nu va lua vreo zi de pauză. "Nu voi lua pauză. Am avut destulă pauză. Chiar de mâine o să încep să mă antrenez. Sunt obosită de pe drum, dar în rest sunt bine", a explicat Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel