Simona Halep, noi provocări la turneele din Australia

Simona Halep și-a anunțat prezența la turneele de la Brisbane și Sydney, ceea ce înseamnă că nu va merge la Shenzen pentru a-și apăra titlul câștigat la începutul anului. Simona este favorita numărul 1 la cele două turnee premergătoare turneului de grand slam Australian Open, alături de nume mari din tenisul feminin precum Maria Sharapova, Petra Kvitova sau Garbine Muguruza. 

Numărul 2 mondial începe anul 2016 la turneele de la Brisbane ( 4-10 ianuarie) și Sydney (11-17 ianuarie), unde va începe pregătirea pentru primul turneu de grand slam al anului, Australian Open. Spre deosebire de anul 2015, unde Simona Halep a început cu turneul de la Shenzen, aceasta a adoptat o altă strategie pentru anul 2016. Eleva lui Darren Cahill începe anul în forță la turneele din Australia, unde va da peste nume importante din tenisul feminin. 

 Revederea cu Sharapova la Brisbane

În cadrul turneului de la Brisbane, Simona Halep are opotunitatea de a-și lua revanșa în fața rusoaicei Maria Sharapova, care este deținătoarea titlului din 2015. Un meci între cele două ar fi o nouă provocare pentru românca noastră, ținând cont de faptul că până în prezent Simona a pierdut în fața acesteia în toate cele 6 întâlniri, ultima înfrângere având loc chiar în faza grupelor în cadrul Turneului Campioanelor. La acest turneu și-au anunțat prezența și alte nume importante din tenisul feminin, precum numărul 3 mondial, Garbine Muguruza(Spania), Angelique Kerber (Germania, 10 WTA), Timea Bacsinszky (Elveția, 12 WTA), Carla Suarez Navarro (Spania, 13 WTA), Belinda Bencic (Elveția, 14 WTA) sau fostul număr 1 mondial, Victoria Azarenka ( Belarus, 22 WTA). 

 Simona revine la turneul de la Sydney după trei ani 

În cadrul turneului de la Sydney, Simona Halep se poate întâlni în drumul către trofeu cu câștigătoarea titlului de la Turneul Campioanelor, Agnieszka Radwanska sau cu campioana en-titre, Petra Kvitova. Pe lângă acestea, organizatorii turneului au anunțat prezența și a altor sportive de clasă, precum cehoaica Lucie Safarova (Cehia, 9 WTA), Angelique Kerber (Germania, 10 WTA)  Karolina Pliskova (Cehia, 11 WTA), cât și favorita gazdelor, australianca Samantha Stosur (27 WTA).

 Simona Halep a început pregătirea pentru aceste turnee acum o săpămână alături de antrenorul său, australianul Darren Cahill. Aceștia au fost în cantonament în Poiana Brașov, iar acum sunt în București, punând la punct detalii importante pentru anul ce urmează.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel